Αποστολή & Μεταφορικά

Αποστολές
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.
Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το www.acheloos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Χώρες όπου αποστέλλονται παραγγελίες
Το www.acheloos.gr παραδίδει τα εμπορεύματά του σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τρόποι αποστολής
ΕΛΛΑΔΑ – Οι αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας γίνονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX

ΚΥΠΡΟΣ – Οι αποστολές παραγγελιών στην Κύπρο γίνονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX, καθώς και με μεταφορική εάν ο όγκος του δέματος είναι μεγάλος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – Οι αποστολές παραγγελιών εκτός Ελλάδας και Κύπρου γίνονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών DHL.

Κόστος Μεταφορικών
Η χρέωση αποστολής εξαρτάται από το βάρος του εκάστοτε προϊόντος, για αυτό το λόγο κάθε προϊόν αναφέρει στη σελίδα του το ακριβές βάρος. Η χρέωση είναι 3,50€ για αποστολές μέχρι και 2 κιλά και από εκεί και πέρα η χρέωση είναι 1ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα υπολογίσεις extra χρέωση 3 Ευρώ.

ΚΥΠΡΟΣ –

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ –

Το www.acheloos.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση που σχετίζεται με έξοδα εκτελωνισμού και που ο πελάτης οφείλει να εξοφλήσει στο ακέραιο.

Το www.acheloos.gr δεν ελέγχει αυτές τις χρεώσεις και δεν είναι σε θέση να προϋπολογίσει το ύψος τους καθώς διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κατά τόπους τελωνεία.
Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών.
Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της από μέρους μας λήψης της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.

Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό..
Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του www.acheloos.gr, ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που (α) διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης (β) υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, (γ) υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος (stock).

Καλάθι αγορών